Class DOJO la VLAHUȚĂ

Implementarea experimentală a aplicației Class Dojo în cadrul activităților clasei IB.
Instrucțiuni de instalare:

1. Aplicația poate fi instalată pe smart phone-ul dv. sau  tabletă. Dacă nu posedați un astfel de dispozitiv, puteți accesa aplicația și din browserele de internet ale PC ului dumneavoastră.

2. După ce ați descărcat și instalat aplicația din Apple Store sau Google Play, deschideți aplicația, apăsați butonul verde inscripționat CREATE NEW ACCOUNT, selectați PARENT și introduceți datele furnizate pe foaia de acord (secțiunea din dreapta - pentru părinți și telefoanele părinților, secțiunea din stânga pentru elevi și dispozitivele inteligente ale acestora).

3. Pot fi create conturi și pentru elevi și pentru părinți, Acest lucru favorizează implicarea elevilor în procesul personal de dezvoltare-învățare, fiind o tehnică de lucru și feedback hands-on.

4. Completați cu numele în clar și semnătura partea de jos a foii de acord primită și tăiați pe linia punctată. Returnați partea de jos, semnată și datată prin copii.

Mulțumiri!

PS: Simțiți-vă liberi să explorați aplicația. Fiecare elev are un avatar constituit dintr-un animăluț. Chiar și Doamna are un avatar simpatic pe care vă invit să-l cunoașteți mai jos!

Comentarii

Postări populare